Шановні друзі! Вітаємо Вас на офіційному сайті нашого закладу освіти! Тут представлена діяльність адміністрації, педагогічного та учнівського колективів, важливі події, що відбуваються в ліцеї. Сподіваємося, що кожен знайде цікаву і корисну інформацію.

пʼятницю, 10 грудня 2021 р.

Благодійна допомога воїнам АТО/ООС до 30-річчя Збройних Сил України та напередодні Святого Миколая, Нового року, Різдва Христового

Вже не вперше учні зі своїми батьками та працівники Парищенського ліцею приєднуються до волонтерів і надають допомогу воїнам на сході України. І цей рік не став винятком, особливо у ювілейний для Збройних Сил України. А ще напередодні свята Святого Миколая, Нового року та Різдвяних свят.
Всі охочі мали  змогу долучитися до благодійної акції та продемонструвати нашим воякам, які несуть службу в зоні АТО, що про них пам’ятають і чекають їх живими та здоровими.
Діти приносили засоби особистої гігієни: вологі серветки, мило, зубні пасти, пральний порошок, туалетний папір; закрутки (повидло, огірки, компоти, тушонка, паштет, гриби), картоплю, крупи (гречка, рис, макарон, горох), каву, цукор, овочі (цибуля, морква, буряк), чай, олію, яблука, теплі шкарпетки, а також  рушнички, шоколадки, конфети, печиво та ін.
А ще було зібрано понад вісім тисяч гривень, за які закупили продукти, засоби особистої гігієни, солодощі, теплі речі та інше.

З великим трепетом і насолодою учні готували дитячі малюнки та листи з вітаннями і найкращими побажаннями для наших захисників. По закінченню акції  посортували та спакували все у коробки, щоб нічого не ушкодилося.

За допомогою багаторічного волонтера, нашого земляка, уродженця с. Парище Івана Василаша  всі подарунки були передані у зону бойових дій разом із теплом дитячих сердець.

Адміністрація закладу освіти висловлює щиру подяку всім учням та їх батькам, педагогічним працівникам, адміністративно-господарському персоналу, які відгукнулися на наші прохання і взяли посильну участь в цій благодійній акції, а також подружжю Василю та Ганні Федорівим, жителям с. Парище, які, почувши про акцію, добровільно долучилися також.

 





 















Немає коментарів:

Дописати коментар