Шановні друзі! Вітаємо Вас на офіційному сайті нашого закладу освіти! Тут представлена діяльність адміністрації, педагогічного та учнівського колективів, важливі події, що відбуваються в ліцеї. Сподіваємося, що кожен знайде цікаву і корисну інформацію.

неділя, 25 серпня 2024 р.

Звітує директор Парищенського ліцею

25 серпня 2024 року в Парищенському ліцеї проходив звіт директора закладу освіти перед батьківською громадськістю та педагогічним колективом.
Відповідно до ст. 30 Закону України «Про освіту», ст. 27 і 38 Закону України «Про повну загальну середню освіту» заклади освіти формують відкриті та загальнодоступні ресурси з інформацією про свою діяльність та оприлюднюють таку інформацію. Одним з таким ресурсів є звітування директора закладу освіти.
Звітування керівників здійснюється з метою подальшого утвердження відкритої і демократичної державно-громадської системи управління освітою, поєднання державного і громадського контролю за прозорістю прийняття й виконання управлінських рішень, запровадження колегіальної етики управлінської діяльності в освітніх закладах, що базується на принципах взаємоповаги та позитивної мотивації.
Звіт в основному базувався на результатах самооцінювання якості освітньої діяльності та якості освіти, проведеного за 2023-2024 навчальний рік, яке проводилося за допомогою інформаційно-аналітичної системи «EvaluEd» за чотирма напрямами: «Освітнє середовище», «Система оцінювання здобувачів освіти», «Педагогічна діяльність педагогічних працівників» та «Управлінські процеси».
Перед присутніми виступили та охарактеризували діяльність директора закладу освіти Надвірнянський міський голова Зіновій Андрійович та заступник начальника управління освіти Надвірнянської міської ради Олеся Пилип’юк.
За результатами звітування представники батьківського та педагогічного колективу дали оцінку діяльності директора ліцею. Переважною більшістю голосів роботу керівника закладу було визнано доброю.
З повним текстом звіту та презентацією можна ознайомитися за покликанням https://parischezosh77a.blogspot.com/p/blog-page_37.html



























Немає коментарів:

Дописати коментар