Шановні друзі! Вітаємо Вас на офіційному сайті нашого закладу освіти! Тут представлена діяльність адміністрації, педагогічного та учнівського колективів, важливі події, що відбуваються в ліцеї. Сподіваємося, що кожен знайде цікаву і корисну інформацію.

пʼятницю, 30 листопада 2018 р.

Психологічна служба на шляху впровадження НУШ


29 листопада 2018 р. в Парищенській ЗОШ І-ІІІ ст. відбувся районний семінар практичних психологів на тему «Психологічний супровід впровадження НУШ».
Психологом школи  Любов’ю Костик  проведено корекційно-розвиткове  заняття з учнями 1 класу на розвиток пізнавальної сфери  школяра «Подорож у світ професій». Цікаві та безпосередні першокласники активно включилися в роботу, подорожуючи світом професій та виконуючи різноманітні завдання. Цікаві відеопрезентації та сюрпризні моменти заставили малюків задуматись, ким стануть вони у майбутньому.

Учасники семінару переглянули презентацію з досвіду роботи практичного психолога школи, після чого відбулося обговорення та підведення підсумків роботи семінару.
Методист відділу освіти Наталія Холодецька  та учасники семінару дали високу оцінку роботи практичного психолога школи Любові Костик.


 






Немає коментарів:

Дописати коментар