Шановні друзі! Вітаємо Вас на офіційному сайті нашого закладу освіти! Тут представлена діяльність адміністрації, педагогічного та учнівського колективів, важливі події, що відбуваються в ліцеї. Сподіваємося, що кожен знайде цікаву і корисну інформацію.

четвер, 29 листопада 2018 р.

Майстер-клас вчителів трудового навчання


«Творчість заразлива – поширюйте її»
 Енштейн
29 листопада 2018 року у Парищенській ЗОШ І-ІІІ ступенів відбулося засідання  постійно діючого семінару учителів трудового навчання з обслуговуючих видів праці (керівник Ольга Романчук, учитель Надвірнянської  ЗОШ I-III ст. №1).
З вітальним словом до присутніх звернувся директор школи Микола Левицький, який коротко презентував заклад освіти та побажав педагогам плідної праці.
Учителем трудового навчання місцевої школи Надією Мельник було проведено майстер-клас з пошиття м’якої іграшки з фетру, яку можна запропонувати учням для виготовлення на уроках трудового навчання.

Учасники семінару переглянули презентацію виробів майстрині-аматора Уляни Федчишин, яка особисто ознайомила вчителів з композиціями подарункових наборів і спільно виготовили набір квітів з гофрованого паперу.
В результаті плідної творчої праці педагоги побачили можливості використання підручних матеріалів на уроках праці і поповнили свої портфоліо новими виробами.











Немає коментарів:

Дописати коментар