Шановні друзі! Вітаємо Вас на офіційному сайті нашого закладу освіти! Тут представлена діяльність адміністрації, педагогічного та учнівського колективів, важливі події, що відбуваються в ліцеї. Сподіваємося, що кожен знайде цікаву і корисну інформацію.

вівторок, 16 квітня 2019 р.

Страждальна дорога Ісуса Христа


Відчути бодай частково муки Ісуса Христа на собі, усвідомити, що він віддав своє життя за кожного з нас і усвідомити справжній зміст Великодня - Воскресіння Христового. Це можна зрозуміти на Хресній дорозі. Її, незвичну і вкрай щемливу, провели у нашій школі учні 5 класу (класний керівник Галина Левицька) разом із ведучими старшокласниками Ольгою Марунчак та Романом Костівим. Школярі декламували страсні вірші та, переглядаючи відео з Ісусовими муками, співчували Спасителю.

Хресна дорога не залишила нікого байдужим. З сумними піснями на славу Ісуса, у виконанні шкільного хору учнів 4 та 5 класів, а також вчителя музичного мистецтва Богдана Синоверського всі присутні усвідомили, які муки перетерпів Христос за кожного з нас.
Відтворені чотирнадцять стацій посприяли глибше зрозуміти задум Спасіння людства через Месію, пройти разом з Ісусом Христом його Хресний шлях, перейнятися його тривогами, відчути його душевний біль та біль тілесних ран.























Немає коментарів:

Дописати коментар