Шановні друзі! Вітаємо Вас на офіційному сайті нашого закладу освіти! Тут представлена діяльність адміністрації, педагогічного та учнівського колективів, важливі події, що відбуваються в ліцеї. Сподіваємося, що кожен знайде цікаву і корисну інформацію.

четвер, 25 квітня 2019 р.

Великдень – земне причастя небом

Наближається  головне свято християн – Світле Христове Воскресіння, яке символізує перемогу життя на смертю, доброти над злом і безмежної віри над відчаєм. Пасха, в першу чергу, світле сімейне свято, яке також означає і довгоочікуваний перехід від зими до весни. Саме тому  з нагоди святкування Великодніх свят в Парищенській школі 25 квітня 2019 року було організовано традиційну родинну Великодню експозицію. На виставці були представлені писанки, виготовлені з різних матеріалів, оригінальні, власноруч виготовлені свічки, святкові рушники, вишиті в різних техніках.

На виставку представили вироби учні початкових класів, 5-7, 8Б та старшокласники. Увагу привертали оригінальні тематичні свічки (5 клас), різноманітні декоративні писанки з тканини і паперу, панно «Писанкова Україна» (8Б клас), різнобарвні рушники та  кошики.

Початкові класи




5 клас

7 клас
 


8б клас
 

10 клас
 

11 клас

Немає коментарів:

Дописати коментар