Шановні друзі! Вітаємо Вас на офіційному сайті нашого закладу освіти! Тут представлена діяльність адміністрації, педагогічного та учнівського колективів, важливі події, що відбуваються в ліцеї. Сподіваємося, що кожен знайде цікаву і корисну інформацію.

суботу, 13 квітня 2019 р.

Скільки мов ти знаєш - стільки разів ти людина


Під таким девізом пройшов тиждень англійської мови у Парищенській ЗОШ І-ІІІ ступенів (8.04-12.04.2019р.), підготовлений та проведений вчителями-предметниками Тетяною Щербатою і Ольгою Ломпас.
Приємно відзначити, що цей тиждень став довгоочікуваною подією для учнів початкової, середньої та старшої ланки. Адже англійська мова сьогодні - вже не просто навчальний предмет, а життєве уміння. 

Саме протягом таких тижнів учні школи отримують можливість розкрити власні інтелектуальні, мовленнєві та творчі здібності, проявити себе в різноманітних нестандартних ситуаціях та ролях, дізнатися багато нового та усвідомлено застосовувати вже набуті знання, вміння та навички.
Цікаві інсценізації (7, 9 класи); інформаційна п’ятихвилинка (9 клас); створення колективних малюнків та розмальовок (1-5 класи), лепбуків та плакатів (2–6 класи); конкурси, вікторини (8А, 8Б, 10, 11 класи); кросворди, ребуси, музичні перерви, перегляд англомовних фільмів своїм розмаїттям та невимушеністю прикрасили шкільне повсякдення.
Вчителями англійської мови також були проведені відкриті уроки в 1 класі на тему «Моя сім’я» ( О. Ломпас) та в 3 класі - на тему «Будинок. Прийменники місця» (Т. Щербата).
Фінальним акордом тижня стало підведення підсумків та відзначення усіх учасників заходів та переможців конкурсів.
Дякуємо учням школи за активну участь у проведенні тижня, а всім причетним до його організації – за сприяння та розуміння! Good luck!!!
Ольга Ломпас, вчитель англійської мови
 








Немає коментарів:

Дописати коментар