Шановні друзі! Вітаємо Вас на офіційному сайті нашого закладу освіти! Тут представлена діяльність адміністрації, педагогічного та учнівського колективів, важливі події, що відбуваються в ліцеї. Сподіваємося, що кожен знайде цікаву і корисну інформацію.

суботу, 11 травня 2019 р.

Батьки оцінюють діяльність директора школи


11 травня 2019 року відбувся звіт директора Парищенської ЗОШ І-ІІІ ступенів перед трудовим колективом та батьківською громадськістю за 2018-2019 навчальний рік.
Робочому зібранню передували святкові дитячі привітання найріднішим – своїм матерям – з нагоди Дня матері. Учні звернулися до своїх матусь словами вдячності та любові, нагадуючи їм, яку важливу роль мама відіграє у їхньому житті.





У вестибюлі школи функціонувала виставка вишивок дітей та їх матерів, організована вчителем трудового навчання Надією Мельник.




Після цього головуючий на загальних зборах голова ради школи вчитель історії Ярослав Круль запросив до виступу директора школи Миколу Левицького, який у своєму звіті окреслив основні напрямки роботи за звітний період як колективу школи в цілому, так і директора, зокрема.
Основна увага була привернута питанням удосконаленням матеріально–технічної бази закладу освіти, її фінансовому забезпеченні, організації харчування та медичного обслуговування учнів, стану безпеки життєдіяльності та ряду іншим важливим аспектам діяльності (повний звіт та презентація на  сторінці "Публічна інформація - Річний звіт").


Перед присутніми виступив начальник відділу освіти Надвірнянської РДА Степан Северилов, який зупинився на ряду важливих викликах, які стоять перед освітянами, в тому числі і перед Парищенською школою та її очільником в процесі впровадження нових стандартів НУШ.


Присутні дали оцінку діяльності директора школи за звітний період, одноголосно визнавши її задовільною.
Насамкінець, заступник директора школи з навчально-виховної роботи Іван Чіх довів до відома батьків основні питання закінчення навчального року та проведення державної підсумкової атестації учнів.



Немає коментарів:

Дописати коментар