Шановні друзі! Вітаємо Вас на офіційному сайті нашого закладу освіти! Тут представлена діяльність адміністрації, педагогічного та учнівського колективів, важливі події, що відбуваються в ліцеї. Сподіваємося, що кожен знайде цікаву і корисну інформацію.

пʼятницю, 31 травня 2019 р.

Прощання зі школою


Щирі вітання зі святом – святом прощання зі школою! 
Останній дзвоник – хвилююча та незабутня подія для кожного одинадцятикласника. Останні хвилини на лінійці – і випускників чекає зовсім нове, незнайоме життя. Це свято – завжди урочисте, радісне і водночас хвилююче. Особливо для випускників, для яких шкільний дзвінок лунає дійсно востаннє. Звісно, ви чутимете його мелодію ще багато-багато разів, приводячи до школи своїх дітей, а пізніше й онуків, але для вас, особисто для вас, він пролунав сьогодні востаннє. 

Минуть роки, але ви пам'ятайте і цей дзвінок, і рідну школу, і ваших вчителів, по-батьківськи вимогливих і по-материнськи турботливих.
Передзвін останнього дзвінка відкриває нову сторінку вашого життя, дорогі випускники – дорослого життя. Ще вчора вас називали «діти – наше майбутнє». А від сьогодні вам, молодим і талановитим, самостійно приймати свідомі рішення, здобувати досвід, власними силами і здібностями будувати своє щасливе майбутнє, яке повинно бути нерозривно пов’язане з майбутнім нашої держави. Головне — будьте чесними і добрими людьми. Бажаємо вам знайти власну життєву стежину, стати гідними громадянами нашої держави. Адже саме від ваших ідей, бажання творити і працювати залежить майбутнє України. Вірте в себе, будьте небайдужими, добрими та чесними людьми!
Для школярів сьогоднішній дзвінок – це старт літніх канікул. Тож бажаємо учням добре і змістовно відпочити, набратися незабутніх вражень та сил перед початком нового етапу на­вчання. Впевнені, що, повернувшись восени за шкільні парти, вам буде про що розповісти друзям та вчителям.
Щастя всім, добра, міцного здоров’я та успіхів!































Немає коментарів:

Дописати коментар