Шановні друзі! Вітаємо Вас на офіційному сайті нашого закладу освіти! Тут представлена діяльність адміністрації, педагогічного та учнівського колективів, важливі події, що відбуваються в ліцеї. Сподіваємося, що кожен знайде цікаву і корисну інформацію.

середу, 15 травня 2019 р.

Юні різьбярі звітують


15 травня 2019 року відбувся державний кваліфікаційний екзамен випускників 11 класу з професії "Різьбяр по дереву та бересті", які проходять професійне навчання в Надвірнянському МНВК на базі Парищенської ЗОШ І-ІІІ ступенів. Учні Парищенської ЗОШ І-ІІІ ступенів демонстрували свої знання та практичні навички з основ матеріалознавства, деревообробки, композиції та різьби по дереву. Крім теоретичних знань випускники представили  прекрасні декоративні вироби, оздоблені гуцульською різьбою.

Рішенням державної атестаційної комісії у складі директора Парищенської ЗОШ Миколи Левицького, директора Надвірнянського МНВК Омеляна Штаєра, заступника директора МНВК Світлани Гандзюк, майстра виробничого навчання Володимира Петрика дев’ятьом випускникам присвоєно ІІ кваліфікаційний розряд різальника по дереву та бересті. 






























Немає коментарів:

Дописати коментар