Шановні друзі! Вітаємо Вас на офіційному сайті нашого закладу освіти! Тут представлена діяльність адміністрації, педагогічного та учнівського колективів, важливі події, що відбуваються в ліцеї. Сподіваємося, що кожен знайде цікаву і корисну інформацію.

четвер, 30 травня 2019 р.

Здобуваємо знання через інтерактивне навчання


30 травня 2019 року учні 8-х класів Парищенської ЗОШ І-ІІІ ступенів спільно з вчителем хімії Галиною Левицькою відвідали наукове містечко “Нова енергія”, яке працює при Івано-Франківському національному технічному університеті нафти і газу з 2016 року. Нічого подібного не має жодне місто західної України. 
Наукове містечко „Нова енергія” – це сучасна платформа для отримання знань та повноцінний розважальний навчально-тренінговий комплекс для дітей, молоді та дорослих.
Науковці ІФНТУНГ представили на шоу ALLхімії низку експериментів з вогнем. 

Школярам підпалювали руки, проте вогонь їх не обпікав, підпалювали гроші, але вони не згорали. Також показали, як вибухає водень та утворюється рідке залізо, як відбувається виверження вулкану та чому вогні бувають кольоровими.
Учні також ознайомилися з науковими досягненнями, новими розробками та новітніми технологіями у сфері енергетики, відновних джерел енергії (енергії сонця, води, вітру тощо).
У науковому містечку всі присутні долучилися до науки через наочне та інтерактивне навчання, а також висловили подяку науковцям та вчителю за змістовну та захоплюючу екскурсію. 
















Немає коментарів:

Дописати коментар