Шановні друзі! Вітаємо Вас на офіційному сайті нашого закладу освіти! Тут представлена діяльність адміністрації, педагогічного та учнівського колективів, важливі події, що відбуваються в ліцеї. Сподіваємося, що кожен знайде цікаву і корисну інформацію.

пʼятницю, 18 грудня 2020 р.

Творіть добро – воно повернеться до вас сторицею!

День Святого Миколая, що з прадавніх часів вважається символом добра, любові й милосердя, мабуть, найбажаніший день у році як для малечі, так і для дітей старшого віку.

Напередодні цього довгожданого свята солодкі подарунки з побажанням здоров’я, радісних, щасливих подій  від наших меценатів отримали учні 1-11 класів Парищенської ЗОШ І-ІІІ ступенів.

Адміністрація закладу, педагогічний та учнівський колективи  висловлюють щиру подяку підприємцям села за подароване дітям свято: Дмитру Ковальчишину, Любові Андрусяк, Лесі Костик, Олегу Ковальчишину, Івану Ковалю, Василю Дутці, Ігорю Федоріву, Андрію Турчанському, Наталії Гараздюк, старості с. Парище Олегу Глинчаку, а також батьківській раді закладу освіти (голова Олександра Романюк) за координацію дій щодо вчасного забезпечення подарунками.

Цінуємо Вашу людську щедрість і розуміння наших шкільних проблем.

Хай Вам Бог посилає своє благословення на Ваші добрі діла!

Бажаємо Вам здоров’я, злагоди, взаєморозуміння, душевного спокою та достатку. 


 

Немає коментарів:

Дописати коментар