Шановні друзі! Вітаємо Вас на офіційному сайті нашого закладу освіти! Тут представлена діяльність адміністрації, педагогічного та учнівського колективів, важливі події, що відбуваються в ліцеї. Сподіваємося, що кожен знайде цікаву і корисну інформацію.

пʼятницю, 25 грудня 2020 р.

Педагоги навчаються…

На виконання річного плану роботи школи, з метою ознайомлення з новими нормативними документами у сфері освіти, підбиття підсумків роботи  за І семестр, опанування нових методик і технологій проведення уроків дистанційного навчання на фоні поширення коронавірусної інфекції COVID-2019 з вчителями природничо-математичного циклу проведено чергове засідання методичного об’єднання, на якому було розглянуто вище озвучені питання. Педагоги ознайомилися з нормативними документами і програмами проведення кампанії ЗНО в 2021 році, підбили підсумки проведення шкільного І етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад з базових предметів. Також опрацювали нове положення про дистанційну форму здобуття повної загальної середньої освіти, затвердженого наказом МОН від 08.09.2020 р. №1115 і зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 28 вересня 2020 р. за № 941/35224.

На завершення засідання заступником директора з навчально-виховної роботи Іваном Чіхом  проведено практичне заняття з учасниками МО з метою удосконалення навичок роботи з програмним забезпеченням Google Meet  для забезпечення проведення відеоконференцій зі здобувачами освіти під час дистанційного навчання.

 Марія Чіх, керівник МО вчителів природничо-математичного циклу    

       

Немає коментарів:

Дописати коментар