Шановні друзі! Вітаємо Вас на офіційному сайті нашого закладу освіти! Тут представлена діяльність адміністрації, педагогічного та учнівського колективів, важливі події, що відбуваються в ліцеї. Сподіваємося, що кожен знайде цікаву і корисну інформацію.

четвер, 24 грудня 2020 р.

Правова освіта школярів

Від 14 до 18 грудня в Парищенській ЗОШ І-ІІІ ступенів проходив Тиждень правових знань, в рамках якого практичний психолог Любов Костик спільно з педагогом-організатором Марією Гергелабою провели засідання учнівської ради школи з питання "Конфлікт і взаємодія". На засіданні було зосереджено увагу здобувачів освіти на шляхах вирішення конфліктів в мирі і порозумінні між конфліктуючими сторонами.

Класними керівниками проведені години спілкування на теми: "Правила й обов'язки для всіх", "Правила поведінки в громадських місцях".

Учні 10 класу підготовили цікаву інформацію на урок "Права людини" з нагоди проголошення Загальної декларації з прав людини. Досить повчальним для п'ятикласників став конкурс-вікторина "Громадянські права та обов'язки", в ході якого учні знайомилися з основними документами, які захищають їхні права та самі складали правила поведінки. Учні 6 класу працювали над закінченням прислів'їв та доповнювали незавершену думку на правову тему. Виставку дитячих малюнків на правову тематику організував вчитель образотворчого мистецтва Володимир Петрик, а завідувач бібліотекою Олександра Ковальчук оформила виставку-огляд літератури на дану тему. Дев’ятикласники переглянули тематичні відеофільми.





 

Немає коментарів:

Дописати коментар