Шановні друзі! Вітаємо Вас на офіційному сайті нашого закладу освіти! Тут представлена діяльність адміністрації, педагогічного та учнівського колективів, важливі події, що відбуваються в ліцеї. Сподіваємося, що кожен знайде цікаву і корисну інформацію.

пʼятницю, 9 грудня 2022 р.

Квітковий рай біля закладу освіти

«Квітковий рай біля кожного освітнього закладу» - з таким гаслом в Україні запущений Всеукраїнський благодійний освітній проєкт
#Flowers4school, який спрямований на озеленення українських шкіл. Ініціювали її підприємці від асоціації квіткових виробників із України та Нідерландів. Провайдером в Україні є найбільший інтернет-магазин «Florium».
Головна місія проєкту - це познайомити дітей зі світом квітів за допомогою їх участі у висадці цибулин для своєї школи. Нідерландські благодійники вірять, що висадка їхніх цибулин біля шкіл України допоможе позитивно вплинути на моральний стан дітей, і покаже їм, що садівництво - це весела справа, яка розвиває в них любов до землі нашої Батьківщини.
Парищенський ліцей Надвірнянської міської ради долучився до даної соціально-освітньої програми, взявши участь в проєкті. Заклад освіти отримав понад 300 цибулин тюльпанів, нарцисів, гіацинтів, крокусів, мускарі та алліумів.
8 грудня учнями 8-11 класів разом з класними керівниками було висаджено всі цибулинки. Сподіваємося, що весна буде квітучою, мирною і світлою.

Щиро дякуємо @Flowers4school.














Немає коментарів:

Дописати коментар