Шановні друзі! Вітаємо Вас на офіційному сайті нашого закладу освіти! Тут представлена діяльність адміністрації, педагогічного та учнівського колективів, важливі події, що відбуваються в ліцеї. Сподіваємося, що кожен знайде цікаву і корисну інформацію.

пʼятницю, 30 грудня 2022 р.

З вірою у перемогу різдвяний передзвін у Парищенському ліцеї

Завершився І семестр навчального року, завершується 2022 рік. Відключення електроенергії, повітряні тривоги... Але ми вистояли, ми не зірвали освітній процес, виконали навчальну програму, ми пройшли цей складний шлях.
На порозі новий календарний рік, всі в очікуванні Різдва Христового.
Парищенська дітвора різдвяними колядками провела старий рік  і пішла на різдвяні канікули. Учні 1-11 класів та вчительський колектив одноголосно прославляли народження Ісуса Христа. Цьогоріч колядки носили зовсім інший внутрішній зміст, в більшості був переданий дух війни, непереможності української нації, віри в перемогу.
Навіть повітряна тривога не змогла перешкодити різдвяному передзвону. Колядки продовжились в укритті, але лунали з вуст дітвори ще голосніше, ще з більшою вірою у перемогу.
Знаковою подією була ранішня веселка, яка постала над нашою церквою. Дякуємо Господу Богу, дякуємо Збройним Силам за можливість колядувати і прославляти нашого Спасителя.
Сьогоднішнє новорічно-різдвяне дійство присвячено нашим батькам, братам, синам, які захищають нашу землю,  нашим славним воїнам Збройних Сил України.

З НОВИМ РОКОМ! ХРИСТОС РОЖДАЄТЬСЯ! СЛАВА УКРАЇНІ!















Немає коментарів:

Дописати коментар