Шановні друзі! Вітаємо Вас на офіційному сайті нашого закладу освіти! Тут представлена діяльність адміністрації, педагогічного та учнівського колективів, важливі події, що відбуваються в ліцеї. Сподіваємося, що кожен знайде цікаву і корисну інформацію.

понеділок, 6 березня 2023 р.

Засідання методичного об'єднання вчителів природничо-математичного циклу

В середу 1 березня в Парищенському ліцеї відбулося засідання МО вчителів природничо-математичного фаху, на якому було розглянуто ряд важливих питань. 

Вчителі математики Шміголь Н.В., Юрчак С.Д. виступили з питання «Розвиток обчислювальних навичок учнів на уроках математики: проблеми, труднощі, шляхи вирішення».
Вчитель хімії Левицька Г.Р. поділилася досвідом з «Формування медіаграмотності в процесі вивчення хімії як основної складової інформаційно-комунікаційної компетентності».
Заступником директора з навчально-виховної роботи Іваном Чіхом ознайомлено присутніх з особливостями проведення НМТ в 2023 році з математики, фізики, біології, хімії; розглянуто питання підвищення ефективності  проведення уроків дистанційного навчання з використанням on-line дощок (на прикладі IDroo). Учасники засідання обговорили тему штучного інтелекту, і потенційні наслідки порушення Кодексу доброчесності, які можуть виникнути в освітньому процесі. Присутні ознайомилися з ChatGPT, можливостями чат-бота зі штучним інтелектом, алгоритмом використання, змінами, які очікуються найближчим часом.

 Керівник МО  Марія Чіх




Немає коментарів:

Дописати коментар