Шановні друзі! Вітаємо Вас на офіційному сайті нашого закладу освіти! Тут представлена діяльність адміністрації, педагогічного та учнівського колективів, важливі події, що відбуваються в ліцеї. Сподіваємося, що кожен знайде цікаву і корисну інформацію.

суботу, 6 травня 2023 р.

Тиждень фізичної культури об’єднав всіх любителів спорту

Відповідно до плану роботи ліцею на 2022-2023 навчальний рік та з метою популяризації фізичної культури та спорту серед дітей та молоді, розвитку їх рухової активності у Парищенському ліцеї проходив Тиждень фізичної культури, організатором якого був вчитель фізичної культури Іван Пинчук.
У рамках Тижня були проведені різноманітні заходи відповідно до розробленого плану. Розпочався тиждень турніром з міні-футболу між учнями 8-11 класів. Учні 5-9 класів змагалися на влучність у грі «Дартс».










П’ятикласники активно включилися в різноманітні конкурси фізкультурно-оздоровчого заходу «Не лінуйся! Рухайся».



Особливою активністю серед учнів 6-8 класів відзначилися «Козацькі забави», де діти проявили кмітливість, швидкість, командну відповідальність та волю до перемоги. Запекла боротьба точилася в 9-ти конкурсах.




В рамках Тижня проходила особиста першість ліцею з настільного тенісу, що стала прекрасною підготовкою та репетицією перед спартакіадою серед закладів освіти Надвірнянської ТГ.




На вирішення методичної проблеми в 6 класі вчителем фізичної культури був проведений відкритий урок на тему «Футбол. Прискорення та ривки з м’ячем. Зупинка м’яча. Вкидання м’яча» Учні удосконалювали техніку володіння м’ячем, розвивали фізичні якості.  



На завершення Тижня переможці в різних видах змагань були нагороджені грамотами ліцею.




Нехай наша рухова активність та заняття спортом продовжуються і в усі наступні тижні. 

Немає коментарів:

Дописати коментар