Шановні друзі! Вітаємо Вас на офіційному сайті нашого закладу освіти! Тут представлена діяльність адміністрації, педагогічного та учнівського колективів, важливі події, що відбуваються в ліцеї. Сподіваємося, що кожен знайде цікаву і корисну інформацію.

вівторок, 31 жовтня 2023 р.

Національно-патріотичне виховання та рівний доступ до якісної освіти – пріоритетні напрямки діяльності парищенських педагогів

31 жовтня 2023 року в Парищенському ліцеї відбулось чергове засідання педагогічної ради. Педагоги розглянули ряд питань, що стосуються освітнього процесу та виховної діяльності.

Розпочалося засідання хвилиною мовчання за всіма полеглими в російсько-українській війні.
Грамотою управління освіти Надвірнянської міської ради за сумлінну працю та з нагоди працівника освіти нагороджено вчительку початкових класів Галину Чіх.
З доповіддю «Про ефективні прийоми виховання національно-патріотичної свідомості учнівської молоді в закладі освіти» виступив заступник директора з виховної роботи Богдан Синоверський, який проаналізував діяльність колективу з означеного питання та окреслив основні форми та напрямки роботи закладу освіти. Патріотичне та громадянське виховання є пріоритетним напрямком виховної роботи ліцею.
Досвідом роботи в цьому напрямку діяльності поділилася класний керівник 10 класу Галина Левицька, а педагог-організатор Марія Гергелаба зосередила увагу на ролі учнівського самоврядування  у національно-патріотичному  вихованні  підростаючого покоління.
Реалізація прав на освіту дітей з обмеженими можливостями здоров'я розглядається як одна з найважливіших завдань державної політики в галузі корекційної освіти. Інклюзивний підхід педагогічного колективу, як основи освіти для всіх дітей – друге питання порядку денного засідання педагогічної ради, яке озвучив заступник директора з навчально-виховної роботи Іван Чіх.
В обговоренні взяли участь класні керівники інклюзивних класів Марія Чіх та Іван Пинчук, а також асистент вчителя Валентина Боднар.
З означених питань педагогічна рада прийняла відповідні рішення.
Також відповідно до п.17 Порядку підвищення кваліфікації педагогічних і науково-педагогічних працівників було затверджено орієнтовний план підвищення кваліфікації педагогічних працівників на 2024 рік.














Немає коментарів:

Дописати коментар