Шановні друзі! Вітаємо Вас на офіційному сайті нашого закладу освіти! Тут представлена діяльність адміністрації, педагогічного та учнівського колективів, важливі події, що відбуваються в ліцеї. Сподіваємося, що кожен знайде цікаву і корисну інформацію.

четвер, 4 січня 2024 р.

Важливі питання на порядку денному Парищенського ліцею

2 січня 2024 року педагогічні працівники зібралися на чергове засідання педагогічної ради. На порядок денний були винесені важливі питання освітньої діяльності закладу освіти. 
З доповіддю «Про діяльність педагогічного колективу щодо забезпечення збереження життя і здоровя учасників освітнього процесу» виступив заступник директора з навчально-виховної роботи Іван Чіх, який проаналізував діяльність закладу освіти з означеного питання та наголосив на важливості даної ділянки роботи колективу ліцею. Безпека учасників освітнього процесу є пріоритетним напрямком діяльності ліцею.
Якісне і здорове харчування дітей – одна із умов здоров'я, розвит­ку та успішного навчання дітей. Це другий важливий напрямок діяльності колективу. З доповіддю «Про діяльність закладу освіти щодо забезпечення гарячим харчуванням учасників освітнього процесу» виступив директор ліцею Микола Левицький.
З означених питань педагогічна рада прийняла відповідні рішення.

Також було розглянуто ряд інших питань. Зокрема, затверджено план підвищення кваліфікації педагогічних працівників Парищенського ліцею на 2024 рік, визнано результати підвищення кваліфікації окремих педагогічних працівників, внесено зміни до Положення про порядок визнання результатів підвищення кваліфікації педагогічних працівників Парищенського ліцею та Освітньої програми Парищенського ліцею на 2023-2024 навчальний рік.

 



 

Немає коментарів:

Дописати коментар