Шановні друзі! Вітаємо Вас на офіційному сайті нашого закладу освіти! Тут представлена діяльність адміністрації, педагогічного та учнівського колективів, важливі події, що відбуваються в ліцеї. Сподіваємося, що кожен знайде цікаву і корисну інформацію.

пʼятницю, 23 лютого 2024 р.

Промені пам’яті

24 лютого 2022 року росія віроломно розпочала повномасштабне вторгнення на територію України. У суботу – друга річниця початку російсько-української війни.

У Парищенському ліцеї учнівським та педагогічним колективами проведено годину-реквієм «Промені пам’яті». Всі присутні ще раз з болем у серці пройшли шляхами боротьби українського народу від початку російського повномасштабного вторгнення до сьогоднішніх днів. Учні 8 та 11 класів під орудою заступника директора з виховної роботи Богдана Синоверського та педагога-організатора Марії Гергелаби відтворили цей героїчний подвиг Збройних Сил України.
З вірою у Перемогу жовто-блакитними стрічками, променями пам’яті, учні символічно піднімають Україну з колін.
Хвилиною мовчання та запаленими свічками біля меморіальних дощок героям вшанували пам’ять воїнів-односельчан, які загинули за Україну: Сергія РУДАКА, Степана ПЕТРИКА, Дмитра ДУТКИ, Андрія РУДАКА.
Ми всі віримо, що війна закінчиться, ворог буде покараний, наші воїни повернуться до своїх домівок. І ми зможемо кожному вклонитися і подякувати за подвиг. І з гордістю сказати: «СЛАВА УКРАЇНІ! СЛАВА НАШИМ НЕЗЛАМНИМ ГЕРОЯМ!»
















Немає коментарів:

Дописати коментар