Шановні друзі! Вітаємо Вас на офіційному сайті нашого закладу освіти! Тут представлена діяльність адміністрації, педагогічного та учнівського колективів, важливі події, що відбуваються в ліцеї. Сподіваємося, що кожен знайде цікаву і корисну інформацію.

пʼятницю, 15 грудня 2017 р.

Успіх юних баскетболістів

В грудні місяці проходили змагання з баскетболу серед учнів шкіл в залік районної спартакіади. Наполегливо готувалися і учні Парищенської ЗОШ І-ІІІ ступенів, адже на баскетбольному майданчику вони давно не здобували високих нагород.
Успішно пройшовши зональний тур, де юнаки перемогли своїх однолітків з Гаврилівки, Середнього Майдану та Лісної Тарновиці, команда школи під керівництвом вчителя фізичної культури Івана Пинчука розпочала активну підготовку до фінальних змагань.

І ось 14 грудня в м. Надвірній зустрілися в очній зустрічі вісім найсильніших баскетбольних  юнацьких команд.
Юнаки Парищенської школи продемонстрували високі швидкості, технічну підготовку, командну тактику, волю до перемоги. В напруженій боротьбі перемогли юнаків з Надвірнянського ліцею, Надвірнянської ЗОШ №3, Делятинської ЗОШ. І тільки у фінальному двобої поступилися своїм ровесникам з Ланчинської ЗОШ І-ІІІ ступенів.
В результаті – почесне ІІ місце.
Адміністрація школи, педагогічний та учнівський колективи щиро вітають з високим досягненням баскетбольну команду юнаків в складі:
Андрейчука Миколи, учня 11 класу;
Свідрака Олександра, учня 11 класу;
Шовгенюка Івана, учня 11 класу;
Левицького Маркіяна, учня 10 класу;
Поповича Михайла, учня 10 класу;
Федака Мирослава, учня 10 класу;
Костіва Романа, учня 9 класу;                              
Лавришина Євгена, учня 9 класу;
Федака Олега, учня 9 класу;
Гавкалюка Олександра, учня 7А класу;
а також тренера команди

Пинчука Івана Васильовича, вчителя фізичної культури.


Відео матчу Парище - Надвірна ЗОШ №3











Немає коментарів:

Дописати коментар