Шановні друзі! Вітаємо Вас на офіційному сайті нашого закладу освіти! Тут представлена діяльність адміністрації, педагогічного та учнівського колективів, важливі події, що відбуваються в ліцеї. Сподіваємося, що кожен знайде цікаву і корисну інформацію.

середу, 13 грудня 2017 р.

Всеукраїнський тиждень права

Згідно річного плану роботи школи на 2017-2018 н.р. та з метою підвищення пізнавального інтересу учнів до вивчення основ правознавства, стимулювання їх творчої активності, виховання законопослушності школярів з 4 по 8 грудня 2017 року в Парищенській ЗОШ І-ІІІ ступенів був проведений Тиждень права.
Розпочався Тиждень загальношкільною лінійкою на тему «Права свої знай та про обов’язки не забувай». Класні керівники провели години спілкування про права та обов’язки дитини.

Вчителем правознавства Ярославом Крулем спільно з учнями 9 класу проведено круглий стіл «Особливості кримінальної відповідальності неповнолітніх» та Всеукраїнський  урок  «Права людини» в 10 класі з  нагоди  проголошення  Загальної  декларації  прав  людини.
Права та обов’язки пішоходів було узагальнено у формі шоу-вікторини «Мій друг-дорожній рух»  вчителем Галиною Левицькою на уроці основ здоров’я з учнями 5-го класу.

Впродовж Тижня було організовано тематичну виставку учнівських робіт (вч. образотворчого мистецтва Володимир Петрик) та книжкову виставку в шкільній бібліотеці «Я маю право» (завбібліотекою Олександра Ковальчук).





Немає коментарів:

Дописати коментар