Шановні друзі! Вітаємо Вас на офіційному сайті нашого закладу освіти! Тут представлена діяльність адміністрації, педагогічного та учнівського колективів, важливі події, що відбуваються в ліцеї. Сподіваємося, що кожен знайде цікаву і корисну інформацію.

пʼятницю, 29 грудня 2017 р.

Новорічні святкування тривають…

29 грудня продовжили новорічні святкування учні 5-11 класів. Головний герой свята – казковий мудрець (вч. образотворчого мистецтва Володимир Петрик) – запросив дітей у чарівну казку новорічних розваг.
Розпочали свято п’ятикласники різдвяною колядкою «О, свята Маріє-мати». Творчо й цікаво продемонстрували новорічні сценки учні 6-7 класів. Зокрема, в сценці «Інтернет – це сила» шестикласники жартівливо викрили проблему інтернетзалежності, а в «Язикатій Хвесьці»  засудили надмірну балакучість і хвальковитість. 

Учні 7-А класу саркастично інсценізували «Бабу Палажку і бабу Параску», а 7-Б класу – «Спортивних бабок», в яких висміяли негативні якості людини.
А ще семикласники разом з усіма присутніми пережили веселі та смішні пригоди новорічної ночі при «Аварії на дорозі».
В кожного Новий рік асоціюється з казкою. В сучасній інтерпретації шестикласники інсценізували «Ріпку», а учні 7-Б класу – «Як принцеса виходила заміж». Останню жартівливу виховну годину у 2017 році провели учні 7-А класу у формі музичної композиції.
Завершилось новорічне свято виступами старшокласників. Випускники 11 класу розвеселили присутніх пригодами у ніч перед Різдвом та випадком у поліції на Різдво.
Учні 9-10 класів зустрічали Новий рік колядками і щедрівками, а восьмикласники провели цікаві конкурси та вручили переможцям призи.

Сподіваємось, що такий веселий настрій буде супроводжувати школярів і протягом Різдвяних свят та зимових канікул.


















Немає коментарів:

Дописати коментар