Шановні друзі! Вітаємо Вас на офіційному сайті нашого закладу освіти! Тут представлена діяльність адміністрації, педагогічного та учнівського колективів, важливі події, що відбуваються в ліцеї. Сподіваємося, що кожен знайде цікаву і корисну інформацію.

вівторок, 5 грудня 2017 р.

Зустріч з науковцями природного заповідника «Горгани»

На виконання річного плану роботи школи та з метою виховання ціннісного ставлення особистості до природи 30 листопада 2017 року за сприяння вчителя біології Марії Чіх для учнів 5-11 класу Парищенської ЗОШ І-ІІІ ступенів проведено зустріч зі співробітниками природного заповідника «Горгани» Людмилою Кравчук та Романом Кузнєцовим.

Працівники сектору екологічної освіти заповідника провели  інформаційну кампанію серед  учнів 9-11 класу  «Енергозбереження розпочинаємо з себе» з нагоди Міжнародного дня енергозбереження. У ході бесіди старшокласники отримали поради з енергозбереження під час освітлення, опалення індивідуальних будинків, під час сушіння білизни, на кухні, при використанні електроприладів, які працюють від мережі у «черговому» режимі тощо. Запропоновані заходи енергозбереження допоможуть істотно збільшити енергоефективність власної оселі, що в свою чергу допоможе не лише зберегти фінансові ресурси, але й здоров’я нашої планети.
З цікавістю слухали учні 5-8 класів змістовні розповіді науковців на теми: «Праліси заповідника Горгани», «Норка європейська – вид, який знаходиться під загрозою зникнення», «Збережемо ялинку!».

На пам’ять про зустріч школярі отримали буклети та інформаційні листівки, а найактивніші учасники зустрічі – призи.









Немає коментарів:

Дописати коментар