Шановні друзі! Вітаємо Вас на офіційному сайті нашого закладу освіти! Тут представлена діяльність адміністрації, педагогічного та учнівського колективів, важливі події, що відбуваються в ліцеї. Сподіваємося, що кожен знайде цікаву і корисну інформацію.

середу, 6 грудня 2017 р.

Відзначення дня Збройних сил України

6 грудня відзначається день Збройних сил України. В Парищенській ЗОШ І-ІІІ ступенів з метою посилення військово-патріотичного виховання учнівської молоді проводились тематичні заходи, книжкові виставки, виховні години.
День Збройних сил України - свято сміливих, сильних, спритних, витривалих та мужніх захисників незалежності нашої  України. Саме такимим і зростають наші хлопці і дівчата, адже багато з них мріють служити в українському війську чи працювати в правоохоронних органах нашої держави. Звичайно, що шлях до спритності і витривалості пролягає через спортивну діяльність.
Тому й цього дня відбулись спортивні змагання між учнями 7-х класів, організовані вчителями фізичної культури Іваном Пинчуком і захисту Вітчизни Михайлом Рудаком.
Свято вдалося на славу. Було багато конкурсів на спритність, силу, кмітливість, рівновагу у різноманітних видах з м’ячем, скакалкою, канатом, перекладиною, вудкою.  Все це подарувало прекрасний настрій не тільки учасникам свята, а й усім присутнім.











Немає коментарів:

Дописати коментар