Шановні друзі! Вітаємо Вас на офіційному сайті нашого закладу освіти! Тут представлена діяльність адміністрації, педагогічного та учнівського колективів, важливі події, що відбуваються в ліцеї. Сподіваємося, що кожен знайде цікаву і корисну інформацію.

вівторок, 19 грудня 2017 р.

Світом Миколай мандрує

У нас, в Україні, діти з великим нетерпінням чекають 19 грудня. Вони напередодні свята пишуть листи до Святого Миколая. У день перед святом згадують всі свої добрі та злі вчинки. Чи завітає Миколай з подарунком, чи обмине домівку? Бо тільки чемні діточки знайдуть під подушкою бажаний сюрприз.
Ось і настала та довгоочікувана мить. На урочисте дійство зібрались молодші школярі, які з молитвами і піснями до Святого Миколая розпочали свято.
Учні 5-6 класів під керівництвом педагога-організатора Марії Гергелаби підготували вірші та цікаву театральну мініатюру.

Вокальний ансамбль дівчат (кер. вчитель музичного мистецтва Богдан Синоверський) подарував віночок пісень, присвячених Миколаю.
По завершенні цього дійства до учнів 1-5 класів завітали ангелики, які за дорученням Святого Миколая вручили молодшим школярикам подарунки. Усі залишилися задоволеними, обіцяли бути чемними і чекати Миколая наступного року.

Адміністрація школи щиро дякує меценатам, які посприяли у придбанні солодких подарунків та долучилися до втілення дитячих мрій: ТЗОВ «Лайвсток»-Парище в особі Сергія Зубаріва та сільському голові Івану Петрику.







Немає коментарів:

Дописати коментар