Шановні друзі! Вітаємо Вас на офіційному сайті нашого закладу освіти! Тут представлена діяльність адміністрації, педагогічного та учнівського колективів, важливі події, що відбуваються в ліцеї. Сподіваємося, що кожен знайде цікаву і корисну інформацію.

пʼятницю, 22 березня 2019 р.

22 березня святкуємо Всесвітній день води


Всесвітній день води, дата якого припадає на 22 березня, відзначає вся планета. В цей день є унікальна можливість нагадати школярам про надзвичайну важливість водних ресурсів для оточуючого середовища і розвитку суспільства. Для досягнення позитивних результатів у Парищенській школі були проведені заходи, які допомогли дітям зрозуміти важливість збереження водних ресурсів.
Вже на початку занять яскравий куточок «Води» сповістив про старт заходів, присвячених Дню води. 

Протягом дня учні мали можливість створити мальований фільм про воду «Її величність вода». Для цього в  коридорі школи були розміщенні порожні кадри майбутнього фільму, які діти заповнювали своїми малюнками.
Для семикласників проведено вікторину «Вода, вода, тече вода ...» (вч. Галина Левицька), а учні 6 та 11 класів переглянули документальний фільм «Кожна краплина має значення».







Немає коментарів:

Дописати коментар