Шановні друзі! Вітаємо Вас на офіційному сайті нашого закладу освіти! Тут представлена діяльність адміністрації, педагогічного та учнівського колективів, важливі події, що відбуваються в ліцеї. Сподіваємося, що кожен знайде цікаву і корисну інформацію.

пʼятницю, 15 березня 2019 р.

Парищенські школярі – срібні призери чемпіонату району з волейболу


У п’ятницю 15 березня 2019 року відбулися фінальні змагання з волейболу серед юнаків в залік районної спартакіади школярів. Команда юнаків Парищенської ЗОШ І-ІІІ ступенів під керівництвом вчителя фізичної культури Івана Пинчука в складі Маркіяна Левицького, Михайла Поповича, Володимира Петрика, Мирослава Федака, Олега Федака, Ростислава Чіха, Романа Костіва, Олександра Гавкалюка, Мар'яна Юрчака та Дмитра Свідрака пройшла довгий шлях до переможного фіналу.

Вигравши зональні змагання, команда впевнено зіграла у фіналі. Обігравши своїх ровесників з Пньова, Пасічної та Надвірнянської ЗОШ №1, юнаки завоювали перше місце у своїй групі.
У фіналі їх чекали учні з Білоославської ЗОШ І-ІІІ ступенів. Однак, мабуть, втома завадила продемонструвати технічну гру і парищенські школярі поступилися з рахунком 0:2.
Педагогічний та учнівський колективи щиро вітають команду юнаків та їх наставника з високим досягненням та бажають подальших перемог.








Немає коментарів:

Дописати коментар