Шановні друзі! Вітаємо Вас на офіційному сайті нашого закладу освіти! Тут представлена діяльність адміністрації, педагогічного та учнівського колективів, важливі події, що відбуваються в ліцеї. Сподіваємося, що кожен знайде цікаву і корисну інформацію.

суботу, 30 березня 2019 р.

Екскурсія до Галицького національного природного парку


На весняних канікулах учні Парищенської школи, учасники гуртка «Людина і довкілля», який працює на базі Надвірнянського РЕНЦу, під керівництвом вчителя біології Чіх М.В. у супроводі педагога-організатора Гергелаби М.М., заступника директора з виховної роботи Шміголь Н.В. здійснили цікаву і пізнавальну екскурсію до Галицького національного природного парку. Мета подорожі – формувати в учнів позитивне екологічне мислення і гармонійні стосунки людини з навколишнім середовищем.

Школярі поринули у незмірно багаті і первозданні старі діброви, звуки і голоси дикої природи. Безперечною атракцією для відвідувачів є живий куток музею — центр рекреації хворих та знайдених тварин, яких лікують та доглядають працівники парку. Вони залишились сиротами, або зазнали каліцтва і не змогли б вижити у природі. Майже 150 тварин пройшли курс реабілітації і повернулись у свою стихію. Тварини, які через каліцтво не можуть вижити без людської допомоги, залишаються постійними мешканцями центру. Особливі емоції в учнів викликали мешканці природного парку: олень Цезар, сім’я ведмедів, хижі птахи, козулі, лисиці, вовчиця.
Екскурсія у музей природи була змістовною і повчальною.

Марія Чіх, вчитель біології,
керівник гуртка «Людина і довкілля»









Немає коментарів:

Дописати коментар