Шановні друзі! Вітаємо Вас на офіційному сайті нашого закладу освіти! Тут представлена діяльність адміністрації, педагогічного та учнівського колективів, важливі події, що відбуваються в ліцеї. Сподіваємося, що кожен знайде цікаву і корисну інформацію.

неділю, 4 жовтня 2020 р.

Вітання працівникам Парищенської школи з нагоди Дня працівників освіти

Шановні колеги!

Щиро вітаю Вас з професійним святом – Днем працівників освіти.
Бути вчителем, вихователем, наставником – це справжнє мистецтво, обране за покликом серця, наполеглива, чесна, натхненна праця, що збагачує світ мудрістю, знаннями, милосердям, людяністю. Щира подяка вам за постійну самопожертву і щоденну самовіддачу, благородну любов і турботу, віддане служіння улюбленій справі, терпіння, мудрість, наполегливість і високий професіоналізм.

Нехай яскрава зірка вашої геніальної особистості продовжує зігрівати серця дітей благодатним теплом мудрості і любові! Будьте такими ж милими, добрими, даруйте всім свої посмішки і позитивний настрій і ведіть своїх учнів до нових незвіданих далей, високих вершин миру і добра!

Висловлюю щиру вдячність адміністративно-господарському та обслуговуючому персоналу школи за відповідальне ставлення до своїх обов’язків, які спільними зусиллями примножують традиції школи у сфері обслуговування приміщень, організації харчування та медичного обслуговування.

Переконаний, що спільними зусиллями ми в повній мірі реалізуємо нашу мету – забезпечимо доступну та якісну освіту кожному громадянину, створимо належні умови для самореалізації особистості.

Хай же на цьому благородному шляху вас завжди супроводжують успіхи. Хай щедрою буде до вас доля, обминають життєві негаразди, а ваші серця зігріває людська довіра та любов.

Вітаючи зі святом, від щирого серця бажаю кожному з Вас міцного здоров’я на довгі літа, щастя, благополуччя, невичерпної наснаги, Божої благодаті, миру, любові та злагоди!

 З повагою директор школи Микола Левицький

Немає коментарів:

Дописати коментар