Шановні друзі! Вітаємо Вас на офіційному сайті нашого закладу освіти! Тут представлена діяльність адміністрації, педагогічного та учнівського колективів, важливі події, що відбуваються в ліцеї. Сподіваємося, що кожен знайде цікаву і корисну інформацію.

пʼятницю, 2 жовтня 2020 р.

У слові вчитель – все життя і мрії, політ душі і веселковий цвіт

Бути вчителем, вихователем, наставником – це справжнє мистецтво, обране за покликом серця, наполеглива, чесна, натхненна праця, що збагачує світ мудрістю, знаннями, милосердям, людяністю.

2 жовтня 2020 року в актовій залі Парищенської ЗОШ І-ІІІ ступенів лунала святкова музика, урочисто виділялася тематична фотозона. Учні 11 класу під орудою класного керівника Володимира Петрика, з дотриманням протиепідемічних вимог, запросили працівників школи на імпровізований телевипуск новин, присвячений Дню працівників освіти. Слова вітання, жартівливі сценки, прекрасні пісні перепліталися між собою, приносячи насолоду і задоволення вчителям та працівникам закладу освіти.

До присутніх звернувся директор школи Микола Левицький, який привітав педагогічних працівників, адміністративно-господарський персонал з професійним святом, подякував за плідну роботу та побажав  успіхів і наснаги у роботі, а також за дорученням начальника відділу освіти Надвірнянської РДА Степана Северилова нагородив грамотою відділу освіти вчителя початкових класів Світлану Криворучко.

Окрема щира подяка від усіх педагогічних працівників випускникам школи та класному керівникові за приємні хвилини радості і щирі побажання. Дякуємо!









 

 

1 коментар: