Шановні друзі! Вітаємо Вас на офіційному сайті нашого закладу освіти! Тут представлена діяльність адміністрації, педагогічного та учнівського колективів, важливі події, що відбуваються в ліцеї. Сподіваємося, що кожен знайде цікаву і корисну інформацію.

середу, 30 вересня 2020 р.

30 вересня 2020 р. - Всеукраїнський день бібліотек!

Всеукраїнський день бібліотек відзначається в Україні щорічно 30 вересня вже понад п'ятнадцять років і є професійним святом бібліотечних працівників.

Бібліотека Парищенської ЗОШ І-ІІІ ступенів пройшла свій віковий рубіж у більш ніж 60 років і весь цей період наповнювалась все новими і новими книгами. Зараз бібліотека налічує понад 13 тисяч примірників. У бібліотеці наявні абонементний відділ, невеликий читальний зал, книжковий фонд та книгосховище. Бібліотека підключена до мережі Інтернет.

Олександра Ковальчук, яка завідує бібліотекою уже 8 років, завжди намагається створити затишок, наповнити приміщення творчим книжковим духом.

Шкільна бібліотека є важливим складником сучасного освітнього середовища, центром інформації в закладі освіти, саме від її ресурсів і послуг залежить якість та зміст освітнього процесу.

Сучасна шкільна бібліотека поєднує в собі освіту та інформування, її функції стають значно ширшими, адже там проводять виставки, конференції, брифінги та творчі вечори.

Педагогічний та учнівський колективи щиро вітають з професійним святом завідувача шкільною бібліотекою Олександру Ковальчук та бажають їй міцного здоров‘я, невичерпної енергії і творчої наснаги.















 

Немає коментарів:

Дописати коментар