Шановні друзі! Вітаємо Вас на офіційному сайті нашого закладу освіти! Тут представлена діяльність адміністрації, педагогічного та учнівського колективів, важливі події, що відбуваються в ліцеї. Сподіваємося, що кожен знайде цікаву і корисну інформацію.

понеділок, 21 вересня 2020 р.

День миру у Парищенській школі

Традиційно 21 вересня в Україні та в усьому світі  відзначають Міжнародний день миру. Сьогодні мир в Україні не є абстрактним бажанням, це усвідомлена мета, адже, за мирне існування, за право жити у власній державі триває боротьба на сході країни. І найвищу цінність миру, який є запорукою щасливого життя, сьогодні відчула кожна українська родина. Мир – це щоденна праця кожного громадянина задля вдосконалення, розвитку і спокою в країні. 

З нагоди відзначення Дня миру у Парищенській ЗОШ І-ІІІ ст. відбулася акція «Голуб миру», в якій взяли участь учні 5-7 класів.  Учні виготовили паперових голубів із побажаннями миру та злагоди. Учнівська рада під керівництвом педагога-організатора Марії Гергелаби провела флешмоб «Україна за мир».   На шкільному подвір’ї учні утворили масове формування «МИР», «Серце». В руках тримали виготовлені паперові голуби. Адже  тема миру для нас, українців, надзвичайно болюча, це крик душі кожного патріота своєї держави. В цей сонячний день діти всі об’єдналися у єдиному бажанні ‒ донести до кожної країни світу, що діти України за мир.






Немає коментарів:

Дописати коментар