Шановні друзі! Вітаємо Вас на офіційному сайті нашого закладу освіти! Тут представлена діяльність адміністрації, педагогічного та учнівського колективів, важливі події, що відбуваються в ліцеї. Сподіваємося, що кожен знайде цікаву і корисну інформацію.

вівторок, 29 вересня 2020 р.

Гордість української драматургії (до 175-річчя від дня народження Івана Карпенка-Карого)

29 вересня 2020 року в Парищенській ЗОШ І-ІІІ ступенів було відзначено славний ювілей одного з корифеїв українського побутового театру Івана Карпенка-Карого (Тобілевича).

В історію національного театру й українського письменства Карпенко-Карий увійшов як талановитий драматург, прозаїк, актор, режисер, велич творчого доробку якого і досі викликає щире подивування.

З нагоди цієї події у шкільній бібліотеці було організовано завідувачем бібліотекою Олександрою Ковальчук книжкову виставку творів драматурга.

У заході взяли участь учні 10 класу, які пройшли творчим шляхом драматурга, ознайомилися з життєвими перемогами і труднощами Івана Карпенка-Карого, його акторським талантом через перегляд презентації «Театр корифеїв», яку підготувала вчитель української мови та літератури Оксана Камець.






 

Немає коментарів:

Дописати коментар