Шановні друзі! Вітаємо Вас на офіційному сайті нашого закладу освіти! Тут представлена діяльність адміністрації, педагогічного та учнівського колективів, важливі події, що відбуваються в ліцеї. Сподіваємося, що кожен знайде цікаву і корисну інформацію.

неділю, 27 вересня 2020 р.

Засідає батьківська рада закладу освіти

Парищенська ЗОШ І-ІІІ ступенів через різні форми завжди намагається активно використовувати потенціал сім’ї. Батьки учнів не тільки інформуються про хід освітнього процесу, але й активно залучаються до нього. Однією з таких форм є батьківське самоврядування.

27 вересня 2020 року відбулося організаційне засідання загальношкільної батьківської ради, в яку входять представники від кожного класу. Батьки ознайомилися із заходами щодо організації освітнього процесу в закладі освіти в період карантину у зв'язку з поширенням коронавірусної хвороби (COVID-19), поцікавилися фінансовою підтримкою органів влади в період пандемії.

Директор школи Микола Левицький закликав батьківський актив підтримати і активно залучити батьківську громадськість до обговорення Кодексу безпечного освітнього середовища Парищенської ЗОШ І-ІІІ ступенів та Кодексу поведінки учнів закладу освіти, які готуються для схвалення на черговій педагогічній раді.

Також було переобрано голову загальношкільної батьківської ради. Цю почесну місію одноголосно доручили Романюк Олександрі Михайлівні, матері трьох дітей – учнів 2, 8 та 11 класів.

Батьки залишилися задоволеними протиепідеміологічними заходами в школі на період карантину та запропонували звернутися до засновника закладу освіти – Надвірнянської районної ради – для додаткової фінансової підтримки.

Немає коментарів:

Дописати коментар