Шановні друзі! Вітаємо Вас на офіційному сайті нашого закладу освіти! Тут представлена діяльність адміністрації, педагогічного та учнівського колективів, важливі події, що відбуваються в ліцеї. Сподіваємося, що кожен знайде цікаву і корисну інформацію.

понеділок, 24 жовтня 2022 р.

Зустріч з батьками в Парищенському ліцеї

23 жовтня 2022 року в приміщенні Парищенського ліцею відбулися загальноліцейні батьківські збори. Підсумки освітньої діяльності закладу освіти за минулий навчальний рік презентував директор ліцею Микола Левицький. 
Основні питання, які були озвучені у доповіді, це забезпечення комфортних і безпечних умов навчання, збереження життя та здоров’я учасників освітнього процесу, медичне обслуговування учнів у закладі освіти, організація харчування здобувачів освіти, забезпечення пільгового проїзду учнів до місця навчання і додому, а також діяльність педколективу щодо запобігання будь-яких проявів дискримінації та булінгу.
Не залишились осторонь питання результативності навчання та відвідування уроків здобувачами освіти.
Директором закладу освіти особливо було наголошено на безпеці учасників освітнього процесу під час повітряних тривог, обговорено алгоритм дій учнів та батьків в різних ситуаціях, а також форму освітнього процесу в сучасних непростих реаліях життя.
Ознайомившись із безпековою ситуацією в закладі освіти, батьки одностайно висловились за продовження освітнього процесу в очному режимі.
Також було оновлено склад батьківської ради та вибрано її голову.  



Немає коментарів:

Дописати коментар