Шановні друзі! Вітаємо Вас на офіційному сайті нашого закладу освіти! Тут представлена діяльність адміністрації, педагогічного та учнівського колективів, важливі події, що відбуваються в ліцеї. Сподіваємося, що кожен знайде цікаву і корисну інформацію.

вівторок, 4 жовтня 2022 р.

Завершився тиждень з протидії булінгу в Парищенському ліцеї

На виконання  річного плану роботи та з метою запобігання жорстокості в дитячому колективі в ліцеї з 26 по 30 вересня 2022 року проводився Тиждень з протидії булінгу.

В числі заходів було проведено засідання учнівської ради ліцею «Поради: як допомогти упоратися з булінгом». Голови учнівських рад обговорили і розробили поради, щодо покращення ситуації і самопочуття в учнівському середовищі. Класними керівниками протягом Тижня були проведені години спілкування на теми: «Допоможи другу» (1-4 класи), «Не допускай насилля над ближнім» (5-8 класи), «Булінг: міфи та реальність» (9-11 класи). Під час занять учні моделювали та аналізували різні ситуації. Як підсумок, підлітки складали алгоритм поведінки як убезпечити себе від насилля.
Практичний психолог Любов Костик переглянула з учнями відеосюжет «Не смійся з мене», створила колаж єдності класної родини 5 класу  та «Дерево сили». Вміти постояти за себе, бути справжнім другом, проявляти повагу до інших, жити, не ображаючи – саме про це говорила психолог ліцею з п’ятикласниками  і першокласниками на інтерактивних заняттях «Ти сильний, а разом ми ще сильніш», «Я та мій клас».
До Тижня протидії булінгу завідувачем бібліотекою ліцею Олександрою Ковальчук розгорнуто виставку-застереження: «Ми – проти булінгу», а також організовано виставку дитячих малюнків та плакатів на тему «Не стань жертвою булінгу». 
Другокласники, класний керівник Світлана Криворучко, взяли активну участь у проведенні ігор: «Якщо тебе не ображають», «Територія радості».

 Заступник директора з виховної роботи Наталія Шміголь







Немає коментарів:

Дописати коментар