Шановні друзі! Вітаємо Вас на офіційному сайті нашого закладу освіти! Тут представлена діяльність адміністрації, педагогічного та учнівського колективів, важливі події, що відбуваються в ліцеї. Сподіваємося, що кожен знайде цікаву і корисну інформацію.

субота, 1 жовтня 2022 р.

Шана і уклін тобі, Учителю наш

Напередодні професійного свята працівників освіти у Парищенському ліцеї випускники 11 класу організували урочисту зустріч і засипали привітаннями адміністрацію закладу освіти, вчителів та працівників, які забезпечують чистоту, тепло, здоров’я та затишок.
Розпочалася урочиста церемонія Державним Гімном та хвилиною мовчання за всіма полеглими українцями в російсько-українській війні.
До присутніх звернувся директор ліцею Микола Левицький, який привітав педагогічних працівників, вчителів-ветеранів, адміністративно-господарський персонал з професійним святом, подякував за плідну роботу та побажав  успіхів і наснаги у роботі.
Оплесками подякували воїнам Збройних Сил України, зокрема, вчителю ліцею Михайлу Рудаку, завдяки яким ми можемо навчатися і почувати себе у безпеці.
Ведучі дійства Богдана Марунчак та Іван Ерстенюк уміло підтримували увагу, даруючи кожній категорії працівників цікаві вітання та побажання, які реалізовували випускники 11 класу у своїх виступах та змістовних сценках.
Свої музичні вітання подарували присутнім саксофоніст Сергій Савчук, учень 4 класу, та Христина Козар, учениця 5 класу.
Боже великий, єдиний нам Україну храни – таким звертанням закінчилися урочистості в закладі освіти.




Немає коментарів:

Дописати коментар