Шановні друзі! Вітаємо Вас на офіційному сайті нашого закладу освіти! Тут представлена діяльність адміністрації, педагогічного та учнівського колективів, важливі події, що відбуваються в ліцеї. Сподіваємося, що кожен знайде цікаву і корисну інформацію.

неділю, 2 жовтня 2022 р.

Привітання з Днем працівників освіти!


Шановні колеги! Шановні працівники Парищенського ліцею!

В першу неділю жовтня ми відзначаємо світле і прекрасне свято – День працівників освіти, день сіячів доброго і вічного, день порадників і друзів.

Люди, які присвятили своє життя благородній і потрібній справі – вихованню підростаючого покоління, заслуговують на слова глибокої подяки і шани. Саме на плечі вчителя лягає сьогодні особлива відповідальна місія: бути для підростаючого покоління джерелом мудрості і знань. Від вчителя, педагога в великій мірі залежить майбутнє нашої держави, освіта і життєві пріоритети молоді, вміння і бажання юних громадян будувати сучасне суспільство. 

Поряд з вчителями ще п’ятнадцять працівників сьогодні спільними зусиллями примножують традиції ліцею у сфері обслуговування приміщень, організації харчування та медичного обслуговування.

Шановні колеги! Сьогодні Ваше свято. Низький уклін вам за Вашу натхненну і самовіддану працю, за Вашу непохитну віру у кожного учня, за Ваше розуміння, підтримку і за частку душі, подаровану дітям, за наше минуле, теперішнє і майбутнє.

Бажаю Вам міцного здоров’я, невичерпної енергії й оптимізму, натхнення й здійснення всіх мрій та задумів, щедрих урожаїв на освітянській ниві. 
Нехай успіхи й перемоги окрилюють Вас на нові звершення і здобутки на благо рідної України!

 З повагою директор ліцею Микола Левицький

Немає коментарів:

Дописати коментар