Шановні друзі! Вітаємо Вас на офіційному сайті нашого закладу освіти! Тут представлена діяльність адміністрації, педагогічного та учнівського колективів, важливі події, що відбуваються в ліцеї. Сподіваємося, що кожен знайде цікаву і корисну інформацію.

середу, 20 березня 2024 р.

Перша домедична допомога в умовах війни

Щодня рашисти завдають ракетно-артилерійських ударів по українських містах і селах. Через терористичні дії армії рф зростає кількість жертв серед цивільного населення України. Тому сьогодні вкрай важливо володіти базовими навичками першої домедичної допомоги, які допоможуть врятувати чиєсь життя.
Навички першої допомоги – критична необхідність для кожної людини, особливо в умовах війни. Сьогодні це без перебільшень може врятувати життя.
Всі педагогічні працівники Парищенського ліцею на платформі Prometheus
пройшли онлайн-курс «Перша домедична допомога в умовах війни».
А сьогодні в закладі освіти було проведено практичне навчання навичкам надання першої долікарської допомоги, яке провів з працівниками лікар амбулаторії загальної практики - сімейної медицини с. Парище МИКОЛА ПРИЙМАК.
Педагогічні працівники ознайомилися з видами кровотеч та правилами надання невідкладної допомоги при критичних та некритичних кровотечах. Присутні вчилися накладати джгути та турнікети.
Значну увагу було приділено серцево-легеневій реанімації та наданню невідкладної допомоги при раптовій смерті.
Отримана інформація та окремі практичні навички була корисною та необхідною в теперішній час.
Адміністрація Парищенського ліцею щиро дякує лікарю Миколі Приймаку за змістовне навчання.













Немає коментарів:

Дописати коментар