Шановні друзі! Вітаємо Вас на офіційному сайті нашого закладу освіти! Тут представлена діяльність адміністрації, педагогічного та учнівського колективів, важливі події, що відбуваються в ліцеї. Сподіваємося, що кожен знайде цікаву і корисну інформацію.

середу, 20 березня 2024 р.

Формування ключових компетентностей і наскрізних умінь учнів початкових класів в умовах діяльності Нової української школи

У сучасному світі гостро стоїть проблема творчого розвитку особистості, надання їй можливості виявити їх. 

Метою початкової освіти в НУШ є всебічний розвиток дитини та її здібностей, таланту, формування ключових та предметних компетентностей, наскрізних вмінь, що відповідають як індивідуально – психологічним, так і віковим, фізіологічним особливостям та потребам кожної дитини.
Відповідно до річного плану роботи закладу освіти  20 березня 2024 року в Парищенському ліцеї відбулося засідання педагогічної ради. З доповіддю «Про результати моніторингових досліджень рівня навчальних досягнень, формування ключових компетентностей і наскрізних умінь учнів початкових класів»  виступив заступник директора з навчально-виховної роботи Іван Чіх.
Педагоги проаналізували і обговорили ключові проблеми з означеного питання та намітили шляхи їх реалізації.
З інших питань, зокрема, було розглянуто стан виконання рішень з окремих питань, прийнятих на попередній педагогічній раді, а також визнано результати підвищення кваліфікації педагогічних працівників за основними напрямами підвищення кваліфікації у суб’єктів освітньої діяльності відповідно до поданих клопотань.
З означених питань педагогічна рада прийняла відповідні рішення.





Немає коментарів:

Дописати коментар