Шановні друзі! Вітаємо Вас на офіційному сайті нашого закладу освіти! Тут представлена діяльність адміністрації, педагогічного та учнівського колективів, важливі події, що відбуваються в ліцеї. Сподіваємося, що кожен знайде цікаву і корисну інформацію.

середу, 21 лютого 2018 р.

Бронзові медалі парищенських школярів на обласних зимових спортивних іграх

З 16 до 18 лютого 2018 року в смт. Верховині проходили обласні зимові юнацькі спортивні ігри. В змаганнях брали участь збірні команди з Богородчанського, Косівського, Рожнятівського, Коломийського, Надвірнянського районів та м. Яремча.
В складі команди Надвірнянської ДЮСШ (тренер Михайло Рудак) в лижних перегонах брали участь учні Парищенської ЗОШ І-ІІІ ступенів Свідрак Дмитро (6 клас), Ткач Степан та Рудак Таміла (7 клас), Юрчак Мар’ян та Пилип’як Таїсія (8 клас), Свідрак Олександр та Андрейчук Микола (11 клас).

Школярі проявили швидкість, витривалість, спритність та волю до перемоги. Найкраще проявив себе Микола Андрейчук, учень 11 класу, який у бігу на лижах класичним та вільним стилем здобув дві бронзові медалі у кожній дисципліні відповідно.
Адміністрація школи, педагогічний та учнівський колективи щиро вітають Миколу з високим досягненням і бажають йому нових злетів і перемог.






Немає коментарів:

Дописати коментар