Шановні друзі! Вітаємо Вас на офіційному сайті нашого закладу освіти! Тут представлена діяльність адміністрації, педагогічного та учнівського колективів, важливі події, що відбуваються в ліцеї. Сподіваємося, що кожен знайде цікаву і корисну інформацію.

понеділок, 5 лютого 2018 р.

Запровадження інноваційних технологій в роботі класного керівника – основне питання педагогічної ради школи

Класний керівник - це особа, яка за дорученням народу має повсякденний доступ до найдорожчого народного багатства - душі, розуму, почуттів дітей, підлітків і юнаків. Перед ним, з одного боку, моральні цінності, створені, вистраждані протягом століть, з другого - багатство народу, його майбутнє, його надія - молоде покоління. Класний керівник творить найбільше багатство суспільства - Людину...
В. О. Сухомлинський
Створення сприятливого виховного середовища для духовного збагачення учнів та формування компетентностей майбутнього громадянина України шляхом використання інноваційних технологій  є найактуальнішою темою, що сприяє реалізації завдань сьогодення.
Саме тому, не випадково, на засіданні чергової педагогічної ради Парищенської ЗОШ І-ІІІ ступенів було обрано для розгляду питання «Про запровадження інноваційних технологій в роботі класного керівника щодо всебічного гармонійного розвитку особистості».

Заслухавши доповідь заступника директора школи з виховної роботи Наталії Шміголь та обговоривши в групах напрямки і шляхи реалізації даного питання, педагогічна рада дала оцінку діяльності колективу школи і прийняла ряд рішень.
Кардинально змінена соціальна ситуація змушує педагогів по-новому розуміти мету виховного процесу, шукати гармонійне, оптимальне  поєднання між соціалізацією та індивідуалізацією дітей у процесі виховання.
Саме це звучало основним лейтмотивом у виступах класних керівників 3 класу Світлани Півнюк, 5 класу Оксани Токарук, 7-х класів Світлани Юрчило та Надії Мельник, 8 класу Володимира Петрика, 11 класу Ольги Ломпас, педагога-організатора Марії Гергелаби та практичного психолога Любові Костик.












Немає коментарів:

Дописати коментар