Шановні друзі! Вітаємо Вас на офіційному сайті нашого закладу освіти! Тут представлена діяльність адміністрації, педагогічного та учнівського колективів, важливі події, що відбуваються в ліцеї. Сподіваємося, що кожен знайде цікаву і корисну інформацію.

неділю, 18 лютого 2018 р.

Бібліо – караван «Всі таємниці на твоїй полиці»


Книга – це один з головних засобів навчання, розвитку та душевної насолоди. Бібліотека  допомагає залучати учнів школи до читання, пропонує книгу, розвиває художній смак і самостійність суджень дітей. У наш час дуже важливо знаходити різні форми пропаганди літератури, які забезпечують формування у школярів щоденної потреби у читанні книг.   
Саме з цією метою  завідувачем бібліотекою Парищенської ЗОШ І-ІІІ ступенів Олександрою Ковальчук разом з учнями 5 класу було проведено бібліо-караван – екскурсію у сільську бібліотеку. 

У світлому і затишному приміщенні дітей зустріла  бібліотекар Марія Цюпак. Вона нагадала учням правила користування книгою, проінформувала про нові надходження, а  також ознайомила дітей  із книжковими виставками до дня  Небесної сотні,  дня рідної мови, дня народження Лесі Українки.
Казкова вікторина заглибила учнів у світ дитинства. Всім дуже сподобалась цікава та пізнавальна екскурсія, про що свідчили слова вдячності від користувачів.






Немає коментарів:

Дописати коментар