Шановні друзі! Вітаємо Вас на офіційному сайті нашого закладу освіти! Тут представлена діяльність адміністрації, педагогічного та учнівського колективів, важливі події, що відбуваються в ліцеї. Сподіваємося, що кожен знайде цікаву і корисну інформацію.

середу, 21 лютого 2018 р.

Проектування уроку в умовах компетентнісно орієнтованого навчання


Удосконалення загальної середньої освіти спрямовано на переорієнтацію процесу навчання на розвиток особистості учня, навчання його самостійно оволодівати новими знаннями.
Новий етап у розвитку шкільної освіти пов'язаний з упровадженням компетентнісного підходу до формування змісту та організації навчального процесу. Це вимагає певного підвищення професійної майстерності вчителя, доозброєння його новими знаннями, сучасними компетенціями, методами і технологіями, які б дозволили йому пере­будувати навчально-виховний процес відповідно до нових вимог і підходів.

Виходячи з вищенаведеного та відповідно до річного плану роботи школи у період від 12 до 21 лютого 2018 року в Парищенській ЗОШ І-ІІІ ступенів була проведена методична декада з означеної проблеми.
Проведено дванадцять уроків різного типу з використанням новітніх методик та технологій. Участь у методичній декаді брали вчителі, які атестуються в 2018 році:
Галина Левицька, вчитель хімії, спеціаліст вищої категорії;
Ярослав Круль, вчитель історії, спеціаліст вищої категорії, старший вчитель;
Галина Чіх, вчитель початкових класів, спеціаліст вищої категорії, старший вчитель;
Володимир Петрик, вчитель образотворчого мистецтва, спеціаліст вищої категорії, вчитель-методист;
Світлана Юрчило, вчитель зарубіжної літератури, спеціаліст вищої категорії, старший вчитель;
Оксана Токарук, вчитель української мови і літератури, спеціаліст.
Впродовж десяти днів вчителі активно відвідували уроки у своїх колег, жваво обговорювали, обмінювалися досвідом.

























Немає коментарів:

Дописати коментар