Шановні друзі! Вітаємо Вас на офіційному сайті нашого закладу освіти! Тут представлена діяльність адміністрації, педагогічного та учнівського колективів, важливі події, що відбуваються в ліцеї. Сподіваємося, що кожен знайде цікаву і корисну інформацію.

четвер, 22 лютого 2018 р.

Наша мова калинова – українська мова

Мова - духовний скарб нації. Це не просто засіб людського спілкування, це те, що живе в наших серцях. Недарма говориться, що без усякої іншої науки ще можна обійтися, а без знання рідної мови обійтися не можна.
21 лютого ми святкуємо Міжнародний день рідної мови. Цю дату визначено на 30-ій сесії Генеральної конференції ЮНЕСКО в жовтні 1999 року, яка наголосила на важливій ролі мови в розвитку освіти, культури, для консолідації суспільства, формування нації і зміцнення держави.
До відзначення цієї події долучилися і учні Парищенської ЗОШ І-ІІІ  ступенів. Класними керівниками проведені тематичні класні години. А шестикласники під керівництвом педагога-організатора Марії Гергелаби провели інтелектуальну філологічну гру «Мова калинова». Школярі продемонстрували знання рідної мови, свою кмітливість та ерудованість.







Немає коментарів:

Дописати коментар