Шановні друзі! Вітаємо Вас на офіційному сайті нашого закладу освіти! Тут представлена діяльність адміністрації, педагогічного та учнівського колективів, важливі події, що відбуваються в ліцеї. Сподіваємося, що кожен знайде цікаву і корисну інформацію.

четвер, 11 жовтня 2018 р.

Парищенські дівчата – срібні призери з міні-футболу


В рамках програми районної спартакіади серед навчальних закладів І-ІІІ ступенів 11 жовтня 2018 року на майданчиках зі штучним покриттям м. Надвірної відбулися фінальні змагання з міні-футболу серед дівчат, в яких взяла участь і команда нашої школи, до складу якої увійшли: Мельник Антоніна (7 клас), Боднар Антоніна (8А клас),  Пилип’як Таїсія - капітан команди, Андрусяк Юлія, Ковалюк Діана, Токарук Юлія, Мельник Яна (9 клас), Гавкалюк Віта, Костик Ольга (10 клас). Наші дівчата під керівництвом вчителя фізичної культури Івана Пинчука продемонстрували бійцівський характер, волю до перемоги, високу фізичну підготовку.

Успішно пройшовши відбірковий етап у 1 групі з однолітками з Надвірнянського ліцею (1:0), Битьківської (1:0), Краснянської ЗОШ І-ІІІ ступенів (0:0), наші дівчата  зустрілися з командою Пнівської ЗОШ І-ІІІ ступенів. 0:1, 1:1, 1:2 і кінцевий рахунок – 2:2. І знову, як і минулого року у фіналі нічия, і знову, як і минулого року – серія пенальті, і знову, як  і минулого року – почесне ІІ місце.
Турнір пройшов у запеклій, безкомпромісній боротьбі, кожний матч тримав у напрузі, як вболівальників так і тренерів команд. Слід відзначити, що рівень підготовки всіх команд учасників доволі високий та приблизно однаковий, тому відчайдушна боротьба велась за кожний клаптик футбольного поля, кожний забитий м’яч та кожне очко.
Весь учнівський та педагогічний колективи щиро вітають дівчат з перемогою!!!




Немає коментарів:

Дописати коментар