Шановні друзі! Вітаємо Вас на офіційному сайті нашого закладу освіти! Тут представлена діяльність адміністрації, педагогічного та учнівського колективів, важливі події, що відбуваються в ліцеї. Сподіваємося, що кожен знайде цікаву і корисну інформацію.

понеділок, 15 жовтня 2018 р.

Козацькі забави під Покровом Пресвятої Богородиці


Осінній календар багатий різноманітними святами. Напередодні Дня Захисника Вітчизни і Українського козацтва у п’ятницю учні Парищенської ЗОШ І-ІІІ ступенів цьогоріч вдруге провели спортивно-патріотичний захід «Козацькі розваги». Під умілим та ініціативним керівництвом вчителів «Захисту Вітчизни» Рудака М.В. та фізичної культури Пинчука І.В. учні 5-11 класів здійснили похід за межі села в урочище Лаз. 
Організувавшись у 8 куренів (по класах), школярі змагалися у розпалюванні вогнища, приготуванні різноманітних страв, проявили у конкурсах свою влучність, швидкість, витривалість, кмітливість. Перетягування канату, дартс, стрибки у мішках, подолання перешкод та інші конкурси проходили цікаво і жваво. Кожен курінь виконав патріотичну пісню. А приготування страв показало кулінарні здібності школярів, адже борщ, плов, вареники, голубці, запечену картоплю куштували всі з великою насолодою. 

Захід продемонстрував прагнення молоді до здорового способу життя, знання та повагу народних традицій, бажання переймати військові ігри та забави з метою гартування козацького духу і тіла.


Володимир Петрик,
класний керівник 9 класу













Немає коментарів:

Дописати коментар