Шановні друзі! Вітаємо Вас на офіційному сайті нашого закладу освіти! Тут представлена діяльність адміністрації, педагогічного та учнівського колективів, важливі події, що відбуваються в ліцеї. Сподіваємося, що кожен знайде цікаву і корисну інформацію.

понеділок, 15 жовтня 2018 р.

БИТВИ ЗЕМЕЛЬ


Як ви гадаєте, чи можна перенести віртуальну реальність гри із смартфона у реальність справжню? А попасти у середньовічні часи? Це можливо? І чи існують справжні лицарі в наш час?
Виявляється, це цілком можливо! 
Пнівський замок цієї неділі перетворився на арену битв і поєдинків точнісінько, як у фільмах та іграх. Лицарський турнір «Великий Княжич», присвячений Дню захисника України, зібрав чимало дітей та дорослих на середньовічні ігри. За задумом організаторів українські землі Холмщини, Звенигородщини, Галичини, Перемишля та інш., які мали свої війська (представлені дітьми-учасниками), воювали, викликаючи один одного на поєдинки. Переможці приєднували чужі землі до своєї. І так до останнього воїна-лицаря. До повного об’єднання земель в єдину сильну державу. 
Надзвичайно цікавими були самі поєдинки: стрільба із лука та катапульти, бої мечами, списами, з допомогою тарана та інші. У вирішальній битві зійшлися Холмська земля, яку представляли лицарі Пасічнянської ЗОШ І-ІІІ ступенів, і Звенигородська, яку захищали лицарі та дами Парищенської ЗОШ І-ІІІ ступенів. В результаті двобою Холмщина остаточно перемогла і об’єднала всі українські землі. 
Всі присутні мали також можливість зробити світлини на згадку про цей турнір, покататися на конях, скуштувати смачний бограч, замовити аквагрим.
Велика подяка організаторам та натхненникам цього дійства Гаврилюку Ігорю і Надвірнянській районній станції юних техніків в особі Гайдаша Василя. 
Було круто!👍


Володимир Петрик,
класний керівник 9 класу,
вчитель образотворчого мистецтва
























Немає коментарів:

Дописати коментар